ForsideStøt osLandbrugsprojektKontaktOm KaragweLinksVedtægterReferat fra generalforsamling 2018VelkommenRadio KaragweBilleder fra Helle og Randis tur til Kayanga i Påsken 2016
Landbrugsprojekt afsluttet med succes.
Efter at vi nu har afsluttet vort 2 årige landbrugsprojekt, kan vi konstatere, at det har været en stor succes.
Vores målsætning var en indtægteforøgelse på 10% hos deltagerne, men den viser sig at være på i gennemsnit 58%. Det kan vi konkludere efter en meget omhyggelig gennemført undersøgelse. Vi har interviewet 78 deltagere i projektet, der repræsentere alle 40 deltagende grupper.
Vi havde en målsætning om, at halvdelen af grupperne efter projektet skulle have startet en opsparings- og låneordning. Resultatet af vor undersøgelse viser, at 67% har etableret en sådan ordning.
Så dette resultat viser, at det er muligt at leve nogenlunde godt af landbrug i Karagwe. Men der skal lidt inspriration og samarbejde til, for at det fungerer godt.
Så vi mener at have fundet en metode til at øge indkomsten som ikke alene virker, men som også har en god chance for at kunne leve videre uden vores medhjælp. Men 2 år er jo ingen tid indenfor landbrug, så vi har besluttet at søge em et nyt projekt. Se mere under ”Landbrugsprojekt”.

Medlemslogin:
Brugernavn:
Password: